Știați că...? - Marin Preda și stiloul său #interestingfactsaboutbooks




Marin Preda scria doar cu un stilou cu peniță de aur și niciodată cu pixul sau creionul. După moartea sa, stiloul nu a mai scris niciodată, deoarece penița era tocită și pentru a-l putea folosi trebuia să știi cum să îl poziționezi, lucru pe care nimeni nu a putut să îl facă.




Voi care credeți că-i explicația pentru faptul că nimeni n-a mai reușit să scrie cu stiloul după moartea autorului?

6 gânduri frumoase:

  1. Super Preda era un super geniu. Super oamenii de rând (noi) nu pot scrie cu super stiloul său.
    Asta e super explicația.
    Este că e super? Este.

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti sigura ca e pe bune si nu e doar un super basm despre un super stilou? Ca faza aia cu Einstein si demonstrarea existentei lui Dumnezeu?..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigură nu pot să fiu, pentru că n-am avut ocazia să încerc să scriu cu stiloul lui Marin Preda, însă oamenii care au încercat s-o facă, n-au reușit. Bineînțeles că n-au încercat toți oamenii de pe planetă, așa că nu putem să fim siguri 100% că nu mai scrie și cred că niciodată nu vom putea să fim.

      Ștergere
  3. Interesant :). Parca vad povestea asta transpusa intr-un film, o biografie bine realizata a autorului. O persoana descopera stiloul acestuia, fiind fascinat de faptul ca nu functioneaza porneste pe urmele autorului, iar aceasta incursiune in viata autorului il ajuta si pe acest personaj sa se regaseasca pe sine :D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Omgg, cât de tare ar fi! Nu m-am gândit la asta, frumos mod de a gândi! Chiar ar fi drăguț să se facă asta, cred că ar ieși ceva de calitate. :D

      Ștergere

Un produs Blogger.